SharePeople review

SharePeople review: de voor- en nadelenWat is SharePeople?

SharePeople is een betaalbaar vangnet voor zzp'ers en  ondernemers om je inkomen te beschermen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Als je ziek of arbeidsongeschikt wordt, dan krijg je 2 jaar lang giften van andere ondernemers. Doordat het ziektepercentage onder ondernemers laag is, zijn de kosten van SharePeople ook laag. Het is dus een betaalbaar alternatief voor een dure AOV-verzekering.

Wat is een AOV-verzekering?

Een AOV-verzekering is een verzekering voor als je ziek of arbeidsongeschikt wordt. Je krijgt dan maandelijks een uitkering vanuit deze verzekering. AOV staat voor arbeidsongeschiktheidsverzekering.

SharePeople is geen verzekering maar een vangnet waarbij ondernemers elkaar helpen.

Waarom deze review?

Zelf maak ik al sinds 2019 gebruik van SharePeople. Ik zie dat van mijn klanten vrijwel niemand iets geregeld voor inkomensverlies door ziekte. Een aantal zijn zelfs in de financiële problemen gekomen door het wegvallen van het inkomen door een ongeval. Dit werd verergerd doordat zij geen buffer hadden opgebouwd en ook geen voorlopige aanslag hadden om de belastingen vooruit te betalen.

Weinig zzp'ers beseffen hoe kwetsbaar ze financieel zijn. Een dienst als SharePeople kan een grote bijdrage leveren aan het voorkomen van financiële problemen.

Het heeft even geduurd voordat ik SharePeople aanraadde aan mijn klanten omdat het nog een relatief jonge organisatie is met een nieuw product. Na 2 jaar zelf klant te zijn geweest ben ik overtuigd van deze dienst en ik wil ik mijn ervaringen met je delen, zodat je een goede keuze kan maken of dit bij je past. Via deze website kun je SharePeople 3 maanden gratis proberen.Lees hier mijn review, deze review bestaat uit 6 onderdelen.


1. Voor wie is SharePeople bedoeld?

SharePeople is bedoeld voor zzp'ers, ondernemers en dga's die hun inkomen willen compenseren bij ziekte of arbeidsongeschiktheid voor de periode van 2 jaar.

Niet geschikt

SharePeople is niet geschikt voor je als je ouder bent dan 60 jaar en (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent, je wordt dan namelijk niet geaccepteerd.

2. Wat is de prijs van SharePeople?

Het tarief van SharePeople bestaat uit 3 gedeelten:

  • Eenmalige inschrijfkosten van 125 euro.
  • Deelnamekosten van 10 euro per maand.
  • Maandelijkse donatie aan een zieke ondernemer

Hoeveel moet ik maandelijks doneren aan een zieke ondernemer?

3. Wat krijg ik voor deze prijs?

4. Voordelen SharePeople

5. Nadelen SharePeople

6. SharePeople gratis proberenOver de schrijver